Bruggenbouwer die gaat voor een optimale samenwerking

‘Zo staan we ervoor, deze stappen hebben we gezet, deze omzet is gedraaid en dit is het ziekteverzuim.’ Als Afdelingsmanager pak jij de eindverantwoordelijkheid voor jouw deel van de afdeling (20 tot 40 fte) en rapporteer je dit soort zaken aan de Manager Sales. Je bent zowel op de vloer als in jouw kantoor te vinden. Hier vind je zelf een goede balans in. Blijkt het dat de shop-in-shops een beetje achterblijven in omzet? Jij signaleert het en gaat met de shopmanager in gesprek om te kijken hoe het verbeterd kan worden.

 

Eindverantwoordelijke voor optimale klantbeleving

Het aansturen van collega’s, zowel van de Bijenkorf als van onze merken, dat is echt een klus voor jou! Jij pakt de verantwoordelijkheid en zorgt dat je genoeg informatie hebt om jouw Manager Sales te voeden. Daarbij kijk je ook naar de dag van morgen: hoe moet jouw deel van de afdeling verder op de langere termijn? Bij alles wat je doet, deel je onze ambitie; onder jouw leiding moet er optimaal gepresteerd worden en is groei nodig. Je wilt dit jaar het resultaat van vorig jaar overtreffen. Jij achterhaalt hoe dat kan binnen budget, of je op schema loopt en wat je eraan kunt doen om het te stimuleren. En alsof dat niet genoeg is, ben jij de Afdelingsmanager die 40 uur in de week:

  • Leiding geeft aan een team van 20 tot 40 medewerkers en zorg draagt voor alles wat daarbij komt kijken.
  • De Assistent Afdelingsmanager coacht en begeleidt. Deze persoon is jouw rechterhand.
  • De commerciële doelstellingen realiseert.
  • De relatie onderhoudt met de shop-in-shops, zoals bijvoorbeeld Ted Baker, die een eigen ruimte huren in de Bijenkorf.
  • Zorgt dat de gast zich bijzonder voelt en de winkel er pico bello uitziet.
  • Meedenkt over de continue verbetering van de hele winkel.

 

 

Maak het Bijzonder

De echte bruggenbouwer en ondernemer, dat ben jij! Jij bent communicatief ijzersterk, wat goed van pas komt, omdat je veel contact hebt met inkoop en de winkel. Daarnaast houd je je bezig met relatiebeheer. Je werkt resultaatgericht en je hebt commercieel inzicht. Dit zorgt ervoor dat je door de rapportages van de Assistent Afdelingsmanager snel zaken signaleert waar je vervolgens op inspeelt. Jij straalt je passie voor dit werk uit en tegelijkertijd ben je overtuigend naar je werknemers. Daarnaast heb je als Afdelingsmanager ook nog:

  • Minimaal hbo-werk- en -denkniveau.
  • Zo’n 3 jaar ervaring in leidinggeven aan een groot team, hierbij denken we aan een rol als bijvoorbeeld regiomanager.
  • Een flexibele instelling die matcht met de flexibele openingstijden. Je neemt je verantwoordelijkheid ook in weekenden en op koopavonden.

 

Get in contact

Do you want more information? Please contact us.

Margreet den Heijer

Teamleider Administratie Filiaal
+31 (0)88 245 9306

Don't want to miss any vacancies?

Set a job alert and receive suitable vacancies in your inbox!