Assistent Afdelingsmanager Kitchen & Service

Over de functie

Voordat de deuren van de winkel opengaan, roep jij jouw team samen. Jij neemt de tijd om samen de dag op te starten, de neuzen dezelfde kant op te krijgen en de groep op scherp te zetten.

Als Assistent Afdelingsmanager ben je verantwoordelijk voor het creëren van een prettige werksfeer waar iedereen goed tot zijn/haar recht komt om zo optimale premium service te verlenen. Je hebt als Assistent Afdelingsmanager de laatste resultaten van het klanttevredenheidsonderzoek (Net Promoter Score) en de werving van privilege members scherp voor ogen. Deze resultaten zet je om in een doel, die je op jouw beurt weer vertaalt naar inspirerende informatie voor jouw team. Inspiratie op de werkvloer is de insteek. Nu jij aan de slag gaat, verbeteren de prestaties op de winkelvloer zeker.

Jouw belangrijkste taken en verantwoordelijkheden

Goed, beter, best

Voor een topscore van de NPS, stel jij met de Afdelingsmanager een ijzersterk plan op. Je kijkt goed wie in het team wat het allerbeste kan doen. Je gaat op een human touch-manier de gesprekken aan met jouw collega’s en zorgt dat je hun kracht optimaal benut. Daarnaast houd je het team op de vloer op de hoogte van de targets van de dag. Zie jij kansen? Dan stimuleer jij het team er even harder aan te trekken. Dat doe jij op een motiverende en coachende manier.

Dat betekent dat jij als Assistent Afdelingsmanager voor 32-38 uur in de week:

 • Het team coacht op vak- en productkennis, HACCP richtlijnen en Premium Service;
 • Op de winkelvloer te vinden bent waar je de verkoopresultaten en dienstverlening naar gasten maximaliseert, hierbij coach je het team actief en signaleer je verkoopkansen;
 • Zorgdraagt voor een duurzame aanpak voor voedselverspilling
 • De honneurs waarneemt als de Afdelingsmanager er niet is;
 • Meedenkt over commerciële acties en initiatieven om de omzet te verbeteren;
 • De Afdelingsmanager voedt met informatie over het team en de daar bijkomende zaken.

Hoe jij ons team compleet maakt

Coachende vaardigheden, dat is waar jij om bekend staat. Jouw enthousiasme groeit als jij het contact met de medewerkers van de Bijenkorf op kunt zoeken. Als je complimenten en feedback kunt geven, om zo samen een nog hoger niveau te bereiken. Jij staat stevig in je schoenen en je vindt het belangrijk dat je collega’s blijven groeien. Daarnaast heb je als Assistent Afdelingsmanager:

 • Een afgeronde MBO/HBO opleiding, bij voorkeur richting Hospitality.
 • Kennis van de HACCP regelgeving en ben je in het bezit van Sociale Hygiëne.
 • Passie voor eten en drinken.
 • Goede communicatieve vaardigheden in het Nederlands, ben je proactief en gast- en resultaatgericht.
 • Een flexibele instelling die matcht met de openingstijden. Je werkt ook in weeke.nden en op koopavonden.

Don't want to miss any vacancies?

Set a job alert and receive suitable vacancies in your inbox!