Coachende collega die het team voortdurend ontwikkelt naar een hoger service- en prestatieniveau

Voordat de deuren van de winkel opengaan, roep jij jouw team samen. Jij neemt de tijd om samen de dag op te starten, de neuzen dezelfde kant op te krijgen en de groep op scherp te zetten. Als Assistent Afdelingsmanager ben je verantwoordelijk voor het creëren van een prettige werksfeer waar iedereen zich goed voelt en zo in staat is om optimale premium service te verlenen aan onze gast. Je hebt als Assistent Afdelingsmanager de laatste resultaten van het klanttevredenheidsonderzoek (Net Promoter Score) en de werving van Bijenkorf Members scherp voor ogen. Deze resultaten zet je om in een doel, die je op jouw beurt weer vertaalt naar inspirerende informatie voor jouw team. Inspiratie op de werkvloer is de insteek. Nu jij aan de slag gaat, verbeteren de prestaties op de winkelvloer zeker.

Goed, beter, best

Voor een topscore van de NPS, stel jij met de Afdelingsmanager een ijzersterk plan op. Je kijkt goed wie in het team wat het allerbeste kan doen. Je gaat op een human touch-manier de gesprekken aan met jouw collega’s en zorgt dat je hun kracht optimaal benut. Daarnaast houd je het team op de hoogte van de cijfers van die dag. Je stimuleert en ondersteunt je team op een motiverende en coachende manier. Het ene moment los je klachten op waar medewerkers zelf in eerste instantie niet uitkomen. Het andere moment zorg je ook voor de goederenverwerking en dat de winkelvloer goed gevuld is. Dat betekent dat jij als Assistent Afdelingsmanager voor 38 uur in de week:

  • De verkoopmedewerkers coacht. Let op: je bent geen leidinggevende, maar een coach;
  • Op de winkelvloer te vinden bent waar je verkoopt en veel contact hebt met gasten en medewerkers;
  • De honneurs waarneemt als de Afdelingsmanager er niet is;
  • Meedenkt over commerciële acties en initiatieven om de omzet te verbeteren;
  • De Afdelingsmanager voorziet van informatie over het team en de daar bijkomende zaken.

Hoe jij ons team compleet maakt

Coachende vaardigheden, dat is waar jij om bekend staat. Jouw enthousiasme groeit als jij het contact met de medewerkers van de Bijenkorf op kunt zoeken. Als je complimenten en feedback kunt geven, om zo samen een nog hoger niveau te bereiken. Jij staat stevig in je schoenen en je vindt het belangrijk dat je collega’s blijven groeien. Daarnaast heb je als Assistent Afdelingsmanager:
  • Ervaring in een soortgelijke functie in retail, hotels of horeca;
  • Goede communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels;
  • Probleemoplossend vermogen voor het oplossen van situaties waar je team niet zelfstandig uitkomt
  • Een flexibele instelling die matcht met de openingstijden: je werkt ook in weekenden en op een aantal koopavonden.
Tot slot ben je een echte teamplayer!

Get in contact

Do you want more information? Please contact us.

Silvia Loyens - van Oosten

Medewerker Sales Support

Don't want to miss any vacancies?

Set a job alert and receive suitable vacancies in your inbox!