Over de functie Senior Data Entry Luxury

Wij zijn per direct op zoek naar een enthousiaste Data Entry Luxury. Je komt te werken in onze fotostudio (Diemen), waar het grootste gedeelte van het assortiment voor op onze website www.debijenkorf.nl wordt gefotografeerd en waar de specificaties die op de webshop staan worden ingevoerd. Als Data Entry Luxury ben je verantwoordelijk voor de correcte productomschrijvingen en het uploaden van de afbeeldingen op onze waarbij je, je voornamelijk op het luxury assortiment richt. Je bent onderdeel van het Data Entry team in de fotostudio. Dit is een divers team dat naast een vast team ook bestaat uit uitzendkrachten. Je zal nauw samenwerken met de Online Product Editor Luxury, via wie jij de orders en informatie ontvangt.

Jouw voornaamste taken en verantwoordelijkheden

Je bent verantwoordelijk voor het foutloos verwerken van de leveranciersinformatie en beelden voor het luxe assortiment. Dit doe je door van verschillende type artikelen de productcodes in programma’s als Excel en het Product Information Management Systeem (PIM) te voorzien van de juiste afbeeldingen en productinformatie. Deze informatie wordt aangeleverd door onze (internationale) leveranciers/merken. Denk hierbij aan het vertalen van de teksten vanuit het Engels. Je controleert of deze informatie voldoet aan de eisen van de Bijenkorf en houdt hierbij het overzicht van de orders. Hierbij verplaats jij je in de online klant: Is het voor de klant helemaal duidelijk wat ze kopen wanneer ze het product in hun winkelmand plaatsen?

Nadat het assortiment online is gezet houd jij je bezig met livechecks en kijkt of alles klopt en volledig is. Ook schrijf je de highlights voor het luxe assortiment en schrijf en update je de collectie teksten van het luxe assortiment. Daarnaast ondersteun je de Online Product Editor Luxury bij het uitvoeren van optimalisaties.

Functie-eisen

Voor deze functie zijn we op zoek naar een enthousiaste kandidaat met passie voor Online die beschikt over de volgende competenties en/of ervaring:

  • Een afgeronde MBO-4/HBO –opleiding;
  • Je hebt rvaring binnen de Retail en met Data Entry;
  • Je werkt geordend en gestructureerd;
  • Je kan snel, zorgvuldig en gefocust werken;
  • Je kan goed zelfstandig werken;
  • Je stelt de klant centraal in alles wat je doet;
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal is vereist;
  • Je hebt basiskennis van Excel;
  • Basiskennis van Photoshop is een pré;
  • Een achtergrond in mode, accessoires en/of interieur is een pré.

Get in contact

Do you want more information? Please contact us.

Pauline Trooster

Recruiter

Don't want to miss any vacancies?

Set a job alert and receive suitable vacancies in your inbox!